BMW E39 HRVATSKA


Join the forum, it's quick and easy

BMW E39 HRVATSKA
BMW E39 HRVATSKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pravila foruma

Go down

Pravila foruma Empty Pravila foruma

Postaj  Admin pet 26 lis 2012, 19:49

Poštovani članovi,

Dobrodošli na forum BMW E39 HRVATSKA. Slijedeće informacije i pravila koja ćete pročitati ovdje, vrlo su važna za razumijevanje politike foruma i normalno sudjelovanje na istom. Prilikom registracije svojim klikom na ikonicu „Prihvaćam“, obvezujete se poštovati sva pravila ovdje navedena i ponašati se u skladu s njima.

!!! VAŽNO !!!
Nakon registracije molimo da se predstavite u sekciji NOVI ČLANOVI kako bi vam bilo omogućeno pregledavanje foruma u cijelosti te sudjelovanje na istom.

Svako vrijeđanje drugih korisnika na bilo kojoj osnovi za sobom povlači sankcije! Ukoliko se korisnik opetovano ogluši na upozorenja administratora/moderatora slijedi trajno isključenje s foruma (trajni ban).


1. OPĆENITO

1.1.
Forum BMW E39 HRVATSKA namijenjen je općoj populaciji, što znaci svima iznad 13 godina jer je to donji limit pravila foruma, generalna tema foruma je BMW E39 i sve ostalo vezano uz model E39, ali na nekim dijelovima dozvoljeno je pisati o svemu.

1.2.
Korisnik smije imati nadimak do maksimalno 15 znakova HR tipkovnice.

1.3.
Korisničko ime (username) korisnika se ne mijenja, ono je fiksno i sami ste ga odabrali pri registraciji.

1.4.
Službeni jezik na forumu je HRVATSKI, mole se korisnici koji copy&paste-aju sadržaj s drugih web stranica da uz njega prilože prijevod na HRVATSKI jezik.

1.5.
Svi korisnici foruma su dužni ispuniti profil točnim podacima (ime, prezime, lokacija). Administratori zadržavaju diskrecijsko pravo deaktivirati korisnički račun bilo kojeg člana ukoliko posumnjaju na točnost unesenih podataka!


2. NAGRADA I KAZNA

2.1.
Korisnici koji ne poštuju pravila biti će upozoreni ili banirani (udaljeni) sa foruma ovisno o tome koliko je Admin koji ih je udaljio procijeni da je to dovoljno.

2.2.
Korisnici mogu biti upozoreni maksimalno 3 puta, a treći put biti će automatski banirani od strane foruma, ali to ne znači da trebate imati 3 upozorenja kako bi bili banirani s foruma jer Admin ima pravo vas banirati odmah i neovisno o kaznenim bodovima.


3. PISANJE

3.1.
Svi threadovi moraju sadržavati puni opis, i biti stavljeni u prave podforume.

3.2.
Poštujte druge korisnike ako želite da i oni poštuju vas. Svađanje, bahaćenje, provociranje, seljaštvo, primitivizam i općenito neuvažavanje će uzrokovati kaznene bodove, a onda i BAN.

3.3.
Threadovi moraju biti postani u odgovarajuće forume, molimo Vas da se upoznate s tematikom svakog foruma te njegovim opisom jer što manje moderatori imaju posla s vašim netematskim postovima, to će više biti kvalitetno obrađenih tema.

3.4.
Molimo da ne punite tematske podforume s off-topicom, odnosno netematskim odgovorima.


4. Kupnja i Prodaja

4.1.
Forum BMW E39 HRVATSKA ne snosi odgovornost stvari i usluga prodanih/kupljenih u forumu Trgovina.

4.2.
Samo korisnici s više od 15 postova koji su registrirani više od 15 dana smiju oglašavati u forumu Trgovina.

4.3.
Ukoliko korisnik oglašava nepoćudne stvari moderatori/administratori zadržavaju pravo brisanja tih threadova te također zadržavaju diskrecijsko pravo donošenja odluke o nepoćudnosti.

4.4.
Nije dozvoljen bump/refresh oglasa ponude ukoliko nije doslo do promjene cijene ili ponude.

4.5.
Okvirna cijena je obavezna kod svih oglasa u kojima se nešto prodaje.


5. PRIVATNE PORUKE

5.1.
Poruke izmijenjene na PM sekciji ovog foruma predstavljaju isključivo privatnu korespondenciju registriranih korisnika ovog servisa.

5.2.
Forum BMW E39 HRVATSKA nije odgovoran za štetu, prijetnje ili negativne stavove pojedinih korisnika upućenih na ovom dijelu foruma.

5.3.
Molimo da održavate mailbox, što znači da pročitane "nevažne" poruke backup-irate ili obrišete opcijom "Delete selected messages" ili "Delete all messages", kako ne bi zauzimale prostor i "gušile" server


Ukoliko niste u mogućnosti poštivati ova pravila, molimo Vas da se ne registrirate na forum.

- Admin team
Admin team zahvaljuje www.bmwautoklub.hr na pomoći prilikom sastavljanja pravila foruma!!!

Admin
Admin
Admin

Moj auto : 530 iA
Lokacija : Zagreb
Age : 43
Broj postova : 83
Join date : 26.10.2012
Male

http://www.antepezo.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.